Loading...
 • Coş (gol)
 • Dr SHIFFA TURQUASE - Tratament pentru Vitiligo Capsule 
   
  Ingrediente active:  Lemn Dulce (Glycyrhiza Glabra), Rozmarin (Rosmarinus Officinalis), Valeriana (Valeriana Officinalis), Cires (Prunus Avium), Extrat de Vita de Vie (Vicis Viniferea), Capsule Vegetale (Vegetabilis Capsulam).
   
  Actiune
   
  * Dr Shiffa Turquase este un excelent adjuvant natural in tratamentul vitiligo
  * Ajuta la stabilizarea imunitatii organismului avand o actiune directa asupra tegumentelor
  * Opreste in evolutie afectiunea si amelioreaza pruritul
  * Este un adjuvant in repigmentarea cutanata la nivelul zonei afectate
  * Are efecte antispastice si antiinflamatorii
  * Ajuta la stabilizarea imunitatii organismului
   
  *Acest produs este un supliment alimentar, nu inlocuieste tratamentul medicamentos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!
  *Produsul  este contraindicat copiilor sub 10 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza.
   
  Mod de administrare
   
  * Se recomanda cate 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale
  * Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate

  De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Dr Shiffa TURQUASE Set Remediu Natural Vitiligo Turquase este un excelent adjuvant natural in tratamentul vitiligo, ce ajuta la stabilizarea imunitatii organismului avand o actiune directa asupra tegumentelor. Opreste in evolutie afectiunea si amelioreaza pruritul. Este un adjuvant in repigmentarea cutanata la nivelul zonei afectate avand efecte antispastice si antiinflamatorii si ajuta la stabilizarea imunitatii organismului.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Crema: Se recomanda folosirea zilnica, dimineata si seara pe zona afectata. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  425.45Lei Hemen Al
  Dr Shiffa PROPOLIS - Extract de Propolis Propolis este un supliment natural adjuvant in cresterea imunitatii, are efect antitumoral si antioxidant si este de asemenea antihemoragic, antiinflamator, anestezic local, antiedematos, depurativ, antispastic, hipotensiv, antisudorific, cicatrizant.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  78.23Lei Hemen Al
  Dr Shiffa TURQUASE Remediu Natural Vitiligo Crema Turquase este o crema 100 % naturala recomandata in tratamentul vitiligo, ce opreste in evolutie afectiunea si amelioreaza pruritul. Ajuta in repigmentarea cutanata la nivelul zonei afectate. Are efecte antispastice si antiinflamatorii.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Se recomanda folosirea zilnica, dimineata si seara pe zona afectata. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  139.77Lei Hemen Al
  Dr Shiffa TURQUASE Remediu Natural Vitiligo Picaturi Turquase este un excelent adjuvant natural in tratamentul vitiligo, ce ajuta la stabilizarea imunitatii organismului avand o actiune directa asupra tegumentelor. Opreste in evolutie afectiunea si amelioreaza pruritul. Este un adjuvant in repigmentarea cutanata la nivelul zonei afectate avand efecte antispastice si antiinflamatorii si ajuta la stabilizarea imunitatii organismului.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  111.64Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată