Loading...
 • Coş (gol)
 • Dr SHIFFA ROBIN - Tratament pentru Parkinson Capsule
   
  Ingrediente active: Lucerna (Medicago sativa), Rozmarin (Rosmarinus Officinalis), Urzica (Urtica sp.), Nasturel (Nasturium Officinale), Unguras Negru/ Voronic (Ballota Nigra/ Marrubium Vulgare), Capsule Vegetale (Vegetabilis Capsulam).
   
  Actiune
   
  * Dr Shiffa Robin este un excelent adjuvant natural in tratamentul complementar al bolii Parkinson
  * Reduce simptomele asociate acestei afectiuni respectiv tulburarile somnului, ale mersului si dificultatile de mentinere a echilibrului, dificultati la deglutitie, salivatie abundenta, hipofonie (voce diminuata) si dificultati de articulare a cuvintelor, incontinenta urinara si constipatie  
  * Inlaturand tremorul si rigiditatea musculara
  * Imbunatateste reflexele osteotendinoase si participa la regenerarea neuro-musculara
   
  *Acest produs este un supliment alimentar, nu inlocuieste tratamentul medicamentos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!
  *Produsul este contraindicat copiilor sub 10 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza.
   
  Mod de administrare
   
  * 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale
  * Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate
   

  De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Dr Shiffa ROBIN Set Remediu Natural Parkinson Robin este un excelent adjuvant natural in tratamentul complementar al bolii Parkinson. Reduce simptomele asociate acestei afectiuni respectiv tulburarile somnului, ale mersului si dificultatile de mentinere a echilibrului, inlaturand tremorul si rigiditatea musculara. Imbunatateste reflexele osteotendinoase si participa la regenerarea neuro-musculara.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  312.05Lei Hemen Al
  Dr Shiffa ROBIN Remediu Natural Parkinson Picaturi Robin este un excelent adjuvant natural in tratamentul complementar al bolii Parkinson. Reduce simptomele asociate acestei afectiuni respectiv tulburarile somnului, ale mersului si dificultatile de mentinere a echilibrului, inlaturand tremorul si rigiditatea musculara. Imbunatateste reflexele osteotendinoase si participa la regenerarea neuro-musculara.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  111.64Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată