Loading...
 • Coş (gol)
 • Dr SHIFFA RLAX - Extract Antistres
   
   
  Ingrediente active:  frunze de Roinita (Melissa officinalis), fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare)parti aeriene de Cimbru (Thymus sp.), flori de  Lavanda (Lavandula angustifolia), parti aeriene de Sunatoare (Hypericum perforatum), conuri de Hamei (Humulus lupulus)parti aeriene de Musetel-roman (Anthemis nobilis ) 16 mgCeluloza 120 mg(capsula),
   
  Actiune
   
  * Dr Shiffa Rlax  este un puternic sedativ, anxiolitic
  * Antidepresiv
  * Fortifiant
  * Reglator psiho-emotional
  * Regenerant psihic
  * Recomandat în stari de stres însotite de anxietate, neliniste, nervozitate, depresie, surmenaj, iritabilitate, insomnie
   

  *Acest produs este un supliment alimentar, nu inlocuieste tratamentul medicamentos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

  *Produsul este contraindicat copiilor sub 10 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza

   

   
   Mod de administrare
   
  * 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale
  * Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate

  De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Dr Shiffa CELADON Set Remediu Natural Depresie CELADON – Stopdepress – Dr Shiffa este un excelent adjuvant natural ce amelioreaza starile de tristete, pierderea increderii in sine, agitatia, anxietatea. Este un excelent reglator psiho-emotional cu efect fortifiant si regenerant psihic. Ajuta organismul si creierul in producerea si cresterea nivelului de serotonina, minimizand riscurile de instalare a tristetii, melancoliei si aparitia episoadelor recurente. Ajuta la mentinerea echilibrului emotional si la pastrarea unei stari de spirit bune, pozitive, diminueaza starile de oboseala si de slabiciune.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  230.31Lei Hemen Al
  Dr Shiffa VALERIAN ROOT - Extract Radacina de Valeriana VALERIAN ROOT – Dr Shiffa – with extract for Calm and Sleep imbunatateste calitatea si prelungeste durata somnului; reda starea de calm si ajuta la relaxare.( ajuta in diminuarea anxietatii, tulburarilor emotionale). Contribuie la functionarea optima a sistemului nervos, prin protejarea impotriva stresului cotidian, reducerea tensiunilor psihice, eliminarea disconfortului ce poate aparea la nivel cardiovascular si gastro-intestinal.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  69.44Lei Hemen Al
  Dr Shiffa ST.JOHN'S WORT - Extract de Sunatoare St.John's Wort este un excelent adjuvant in starile depresive, tulburarile anxioase, avand o actiune hipotensiva. Se foloseste ca antidiareic prin continutul de taninuri dar si ca diuretic, datorita prezentei flavonoidelor, in enureza, reumatism si guta.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  64.17Lei Hemen Al
  Dr Shiffa CELADON Remediu Natural Depresie Picaturi CELADON – Stopdepress – Dr Shiffa este un excelent adjuvant natural ce amelioreaza starile de tristete, pierderea increderii in sine, agitatia, anxietatea. Este un excelent reglator psiho-emotional cu efect fortifiant si regenerant psihic. Ajuta organismul si creierul in producerea si cresterea nivelului de serotonina, minimizand riscurile de instalare a tristetii, melancoliei si aparitia episoadelor recurente. Ajuta la mentinerea echilibrului emotional si la pastrarea unei stari de spirit bune, pozitive, diminueaza starile de oboseala si de slabiciune. 111.64Lei Hemen Al
  Dr Shiffa CELADON Remediu Natural Depresie Capsule CELADON – Stopdepress – Dr Shiffa este un excelent adjuvant natural ce amelioreaza starile de tristete, pierderea increderii in sine, agitatia, anxietatea. Este un excelent reglator psiho-emotional cu efect fortifiant si regenerant psihic. Ajuta organismul si creierul in producerea si cresterea nivelului de serotonina, minimizand riscurile de instalare a tristetii, melancoliei si aparitia episoadelor recurente. Ajuta la mentinerea echilibrului emotional si la pastrarea unei stari de spirit bune, pozitive, diminueaza starile de oboseala si de slabiciune. 118.67Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată