Loading...
 • Coş (gol)
 • DR SHIFFA RED - Tratament Pentru Psoriazis Capsule
   
  Ingrediente active: Fumarita (Fumaria Officinalis), Nalba Mare (Nigella Sativa), Mazare Salbatica (Vicia Ervilla), Valeriana (Valeriana Officinalis), Salcie (Salix sp.), Urzica (Urtica sp.), Capsule Vegetale (Vegetabilis Capsulam).
   
  Actiune
   
  * Dr Shiffa Red ste un excelent adjuvant natural in tratarea psoriazisului
  * Calmeaza pruritul (mancarimea) la nivelul epidermei afectate
  * Formula unica a acestui ajuta la reducerea inmultirii necontrolate a celulelor pielii, avand si rol antiinflamator in cazul leziunilor in placi
  * Astfel produsul Dr Shiffa Red are rol in refacerea epidermei afectate si reducerea pana la eliminare a semnelor si simptomelor clinice
   
  *Acest produs este un supliment alimentar, nu inlocuieste tratamentul medicamentos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!
  *Produsul este contraindicat copiilor sub 10 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza.
   
  Mod de administrare
   
  * Se recomanda cate 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale
  * Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate

  De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Dr Shiffa RED Set Remediu Natural Pentru Psoriazis Red este un excelent adjuvant natural in tratarea psoriazisului, ce calmeaza pruritul (mancarimea) la nivelul epidermei afectate. Formula unica a acestui produs, ajuta la reducerea inmultirii necontrolate a celulelor pielii, avand si rol antiinflamator in cazul leziunilor in placi. Astfel produsul Dr Shiffa Red are rol in refacerea epidermei afectate si reducerea pana la eliminare a semnelor si simptomelor clinice. 457.97Lei Hemen Al
  Dr Shiffa RED Remediu Natural Pentru Psoriazis Crema Red este o crema 100% naturala ideala in tratarea psoriazisului, ce calmeaza pruritul (mancarimea) la nivelul epidermei afectate. Formula unica a acestui ajuta la reducerea inmultirii necontrolate a celulelor pielii, avand si rol antiinflamator in cazul leziunilor in placi si impiedica aparitia basicutelor eritematoase si a discurilor cu solzisori argintii, friabili.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Crema: Se recomanda folosirea zilnica, dimineata si seara pe zona afectata. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  STOC INDISPONIBIL MOMENTAN
  118.67Lei Hemen Al
  Dr Shiffa AYNISEFA Crema 100% Naturala pentru Tratarea Ranilor Aynisefa este o crema 100% naturala ideala in tratarea ranilor. Are efect antiinflamator, antimicrobian, emolient si cicatrizant.
  Mod De Administrare :Tratament natural cu plante pentru 30 de zile. Crema: Se recomanda folosirea zilnica, dimineata si seara pe zona afectata. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  58.90Lei Hemen Al
  Dr Shiffa RED Remediu Natural Pentru Psoriazis Picaturi Red este un excelent adjuvant natural in tratarea psoriazisului, ce calmeaza pruritul (mancarimea) la nivelul epidermei afectate. Formula unica a acestui produs, ajuta la reducerea inmultirii necontrolate a celulelor pielii, avand si rol antiinflamator in cazul leziunilor in placi. Astfel produsul Dr Shiffa Red are rol in refacerea epidermei afectate si reducerea pana la eliminare a semnelor si simptomelor clinice.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  111.64Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată