Loading...
 • Coş (gol)
 • Dr SHIFFA ORANGE - Tratament Hepatita B Capsule

   
  Ingrediente active:  Papadie (Taraxacum Officinale), Armurariu (Sillybum Marianum), Sofran Indian (Curcuma Longa), Anghinare (Cynara Scolymus), Ciuperca Ganoderma (Ganoderma applanatum), Capsule Vegetale (Vegetabilis Capsulam).
   

  Actiune

  * Dr Shiffa Orange este un excelent adjuvant natural in tratamentul cu infectia virusului hepatitei de tip B

  * Formula unica cu efect imunostimulant, antiinflamator si detoxifiant are ca efect regenerarea celulei hepatice, determinand astfel imbunatatirea starii de sanatate a pacientului

  * Reprezinta o formula hepatoprotectoare complexa optimizand functiile ficatului

   

  *Acest produs este un supliment alimentar, nu inlocuieste tratamentul medicamentos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!
  *Produsul este contraindicat copiilor sub 10 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza.

   

  Mod de administrare

  * 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale

  * Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate


  De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Dr Shiffa ORANGE Set Remediu Natural Hepatita B Orange este un excelent adjuvant natural in tratamentul cu infectia virusului hepatitei de tip B. Formula unica cu efect imunostimulant, antiinflamator si detoxifiant are ca efect regenerarea celulei hepatice, determinand astfel imbunatatirea starii de sanatate a pacientului. Reprezinta o formula hepatoprotectoare complexa optimizand functiile ficatului.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  285.68Lei Hemen Al
  Dr Shiffa MAROON Set Remediu Natural Hepatita C Maroon este un excelent adjuvant natural in tratamentul cu infectia virusului hepatitei de tip C. Formula unica cu efect imunostimulant, antiinflamator si detoxifiant are ca efect regenerarea celulei hepatice, determinand astfel imbunatatirea starii de sanatate a pacientului. Reprezinta o formula hepatoprotectoare complexa optimizand functiile ficatului.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  339.31Lei Hemen Al
  Dr Shiffa MILK THISTLE - Silimarina MILK THISLE – Dr Shiffa – with extract for Liver sustine functia hepatica, ajutand la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la regenerarea acestora; ajuta la functionarea normala a sistemelor digestiv si hepato-biliar. Reduce riscul dezvoltarii calculilor biliari si favorizeaza digestia. Protejeaza integritatea membranei celulare a hepatocitelor, impiedica patrunderea in celulele hepatice a unor substante hepatotoxice ( alcool etilic, substante chimice toxice, medicamente cu risc hepato-toxic, toxine rezultate in urma prelucrarii alimentelor )
  Mod De Administrare :Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  78.23Lei Hemen Al
  Dr SHIFFA ORANGE - Remediu Natural Hepatita B Picaturi Orange este un excelent adjuvant natural in tratamentul cu infectia virusului hepatitei de tip B. Formula unica cu efect imunostimulant, antiinflamator si detoxifiant are ca efect regenerarea celulei hepatice, determinand astfel imbunatatirea starii de sanatate a pacientului. Reprezinta o formula hepatoprotectoare complexa optimizand functiile ficatului.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  111.64Lei Hemen Al
  Dr Shiffa MAROON Remediu Natural Hepatita C - Picaturi Maroon este un excelent adjuvant natural in tratamentul cu infectia virusului hepatitei de tip C. Formula unica cu efect imunostimulant, antiinflamator si detoxifiant are ca efect regenerarea celulei hepatice, determinand astfel imbunatatirea starii de sanatate a pacientului. Reprezinta o formula hepatoprotectoare complexa optimizand functiile ficatului.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  111.64Lei Hemen Al
  Dr Shiffa MAROON Remediu Natural Hepatita C - Capsule Maroon este un excelent adjuvant natural in tratamentul cu infectia virusului hepatitei de tip C. Formula unica cu efect imunostimulant, antiinflamator si detoxifiant are ca efect regenerarea celulei hepatice, determinand astfel imbunatatirea starii de sanatate a pacientului. Reprezinta o formula hepatoprotectoare complexa optimizand functiile ficatului.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale.
  227.67Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată