Loading...
 • Coş (gol)
 • Dr SHIFFA NONSE - Tratament pentru Insomnii Capsule
   
  Ingrediente active: Hamei (Humulus Lupus), Rozmarin (Rosmarinus Officinalis), Fenicul (Foeniculum Vulgare), Menta (Mentha Piperita), Harmel (Peganum Harmala), Scortisoara (Laurus Nobilis), Capsule Vegetale (Vegetabilis Capsulam).
   
  Actiune
    
  * Dr Shiffa-NONSE este un excelent adjuvant natural in tratamentul insomniilor
  * Are un efect imediat de relaxare asupra centrilor nervosi excitati
  * Este un sedativ natural
  * Acest produs asigura un somn bun si linistit
  * Nu creeaza dependenta
  * Dupa o cura de 3 luni s-a observat revenirea organismului la o stare de somnolenta normala, fara intreruperi pe timpul noptii
   

  *Acest produs este un supliment alimentar, nu inlocuieste tratamentul medicamentos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

  *Produsul este contraindicat copiilor sub 10 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza.
  Mod de administrare
   
  * 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale
  * Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate

  De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Dr Shiffa NONSE Set Remediu Natural Insomni Nonse este un excelent adjuvant natural in tratamentul insomniilor, fiind cel mai eficient remediu impotriva acestor. Are efect de relaxare asupra centrilor nervosi excitati, fiind tot odata un neurosedativ natural, ce imbunatateste calitatea somnului si nu creeaza dependenta.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  251.40Lei Hemen Al
  Dr Shiffa VALERIAN ROOT - Extract Radacina de Valeriana VALERIAN ROOT – Dr Shiffa – with extract for Calm and Sleep imbunatateste calitatea si prelungeste durata somnului; reda starea de calm si ajuta la relaxare.( ajuta in diminuarea anxietatii, tulburarilor emotionale). Contribuie la functionarea optima a sistemului nervos, prin protejarea impotriva stresului cotidian, reducerea tensiunilor psihice, eliminarea disconfortului ce poate aparea la nivel cardiovascular si gastro-intestinal.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  69.44Lei Hemen Al
  Dr Shiffa NONSE Remediu Natural Insomnii Picaturi Nonse este un excelent adjuvant natural in tratamentul insomniilor, fiind cel mai eficient remediu impotriva acestor. Are efect de relaxare asupra centrilor nervosi excitati, fiind tot odata un neurosedativ natural, ce imbunatateste calitatea somnului si nu creeaza dependenta.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile.15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  111.64Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată