Loading...
 • Coş (gol)
 • Dr SHIFFA NAVY - Tratament pentru Incontinenta Urinara Picaturi

  Ingrediente active:  Unghia Ciutei (Alpinia Officinarum), Pere de Tuia (Cupressus Sempervirens), Coada Calului (Equisetum Arvense), Bobornic (Veronica Officinalis), Sunatoare (Hypericum Perforatum).

  Actiune

  * Dr Shiffa Navy este un excelent adjuvant natural in tratamentul incontinentei urinare

  * Ajuta la eliminarea simptomelor asociate acestei afectiuni

  * Regleaza functiile aparatului urinar

  * Favorizeaza o diureza normala si elimina infectiile de tract urinar

  * Are o actiune antiiflamatoare, antimicrobioana si usor antispastica

  *Acest produs este un supliment alimentar, nu inlocuieste tratamentul medicamentos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!
  *Produsul este contraindicat copiilor sub 10 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza.

  Mod de administrare

  * 15 picaturi de 3 ori pe zi inainte de mesele principale, diluate intr-o cescuta cu apa calda

  * Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate


  De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Artichoke ARTICHOKE – Dr Shiffa –extract for Liver sustine functia hepatica, ajutand la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la regenerarea acestora; are rezultate extraordinare in cazurile de steatoza hepatica, reducand substantial nivelul de trigliceride si colesterol din organism.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  69.44Lei Hemen Al
  Dr Shiffa NAVY Set Remediu Natural Incontinenta Urinara Navy este un excelent adjuvant natural in tratamentul incontinentei urinare, ce ajuta la eliminarea simptomelor asociate acestei afectiuni. Regleaza functiile aparatului urinar, favorizand o diureza normala si elimina infectiile de tract urinar. Are o actiune antiiflamatoare, antimicrobioana si usor antispastica.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  271.62Lei Hemen Al
  Dr Shiffa NAVY Remediu Natural Incontinenta Urinara Capsule Navy este un excelent adjuvant natural in tratamentul incontinentei urinare, ce ajuta la eliminarea simptomelor asociate acestei afectiuni. Regleaza functiile aparatului urinar, favorizand o diureza normala si elimina infectiile de tract urinar. Are o actiune antiiflamatoare, antimicrobioana si usor antispastica.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  159.98Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată