Loading...
 • Coş (gol)
 • Dr SHIFFA MILK THISTLE - Extract de Silimarina
   
  Ingrediente active: Fructe si parti aeriene de Armurariu (Silybum marianum), extract din parti aeriene de  Armurariu (Silybum marianum) , celuloza 120 mg(capsula)                     
   
   
  Actiune
   
  * Produsul Dr Shiffa Milk Thistle stimuleaza refacerea Hepatocitului (celula hepatica)
  * Ajuta la aparitia si dezvoltarea de noi celule hepatice
  * Favorizand sinteza proteinelor
  * Protejează integritatea membranei celulare a hepatocitelor
  * Impiedică pătrunderea în celulele hepatice a unor substante hepatotoxice (alcool etilic, substante chimice toxice, medicamente cu risc hepato-toxic, toxine * rezultate în urma prelucrării alimentelor etc)
  * Totodată silimarina reduce riscul dezvoltării calculilor biliari
  * Favorizează digestia, fluidificând si eliminând bila
  * Fiind un produs natural, Silimarina este foarte bine tolerată de organism
  * Nu are efecte adverse sau toxice.
   

  *Acest produs este un supliment alimentar, nu inlocuieste tratamentul medicamentos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

  *Produsul este contraindicat copiilor sub 10 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza

   

   

  Mod de administrare
   
  * 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale
  * Se administreaza in cure de 3-6 luni in functie de gravitatea bolii

  De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Dr Shiffa CRIMSON Set Remediu Natural Insuficienta Hepatica Crimson este un excelent adjuvant natural in tratarea insuficientei hepatice, ce regleaza metabolismul hepatocelular si imbunatateste functiile ficatului. Elimina simptomele asociate acestei disfunctii precum oboseala, slabiciune musculara si greata. Reduce valorile ridicate ale bilirubinei si ale transaminazelor. Formula unica cu efect antiinflamator si detoxifiant are ca efect regenerarea celulei hepatice, determinand astfel imbunatatirea starii de sanatate a pacientului. Reprezinta o formula hepatoprotectoare complexa prezervand rezerva functionala a ficatului.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  312.06Lei Hemen Al
  Dr Shiffa ROYAL JELLY - Extract Laptisor de matca Royal Jelly este un supliment natural adjuvant in stari covalescente, ce regleaza activitatea musculara si neurogenica, creste performanta si rezistenta organismului si previne aparitia oboselii.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  92.30Lei Hemen Al
  Dr Shiffa REISHI MUSHROOM - Ciuperca Ganoderma Reishi Mushroom este un supliment natural adjuvant in reglarea colesterolului, detoxifierea si intinerirea organismului. Acesta impiedica degenerarea organelor, previne alergiile si lupta impotriva cancerului.
  Mod De Administrare : Remediu din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  138.89Lei Hemen Al
  Dr Shiffa BLACK CUMIN - Extract Chimen Negru Black Cumin este un supliment natural adjuvant in afectiuni pulmonare si digestive. Combate viermii intestinali, in special limbricii si teniile, meteorismul, anorexia, bronsita, alergia, astmul bronsic, migrenele, colicile intestinale si bolile eruptive ale pielii.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  40.44Lei Hemen Al
  Dr Shiffa CRIMSON Remediu Natural Insuficienta Hepatica Picaturi Crimson este un excelent adjuvant natural in tratarea insuficientei hepatice, ce regleaza metabolismul hepatocelular si imbunatateste functiile ficatului. Elimina simptomele asociate acestei disfunctii precum oboseala, slabiciune musculara si greata. Reduce valorile ridicate ale bilirubinei si ale transaminazelor. Formula unica cu efect antiinflamator si detoxifiant are ca efect regenerarea celulei hepatice, determinand astfel imbunatatirea starii de sanatate a pacientului. Reprezinta o formula hepatoprotectoare complexa prezervand rezerva functionala a ficatului.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  111.64Lei Hemen Al
  Dr Shiffa CRIMSON Remediu Natural Insuficienta Hepatica Capsule Crimson este un excelent adjuvant natural in tratarea insuficientei hepatice, ce regleaza metabolismul hepatocelular si imbunatateste functiile ficatului. Elimina simptomele asociate acestei disfunctii precum oboseala, slabiciune musculara si greata. Reduce valorile ridicate ale bilirubinei si ale transaminazelor. Formula unica cu efect antiinflamator si detoxifiant are ca efect regenerarea celulei hepatice, determinand astfel imbunatatirea starii de sanatate a pacientului. Reprezinta o formula hepatoprotectoare complexa prezervand rezerva functionala a ficatului.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  200.42Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată