Loading...
 • Coş (gol)

 • De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Dr Shiffa LINEN Set Remediu Natural Migrene Linen este un excelent adjuvant natural impotriva migrenelor datorate fie stresului, fie varstei inaintate sau a menopauzei (in cazul femeilor). Regleaza tensiunea arteriala, calmeaza durerile de cap fiind un usor miorelaxant al organismului. Ideal in perioadele solicitante din punct de vedere intelectual.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Crema: Se aplica de 2 ori pe zi si se maseaza zona afectata timp de 10-15 minute. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  385.90Lei Hemen Al
  Dr Shiffa LINEN Remediu Natural Migrene Picaturi Linen este un excelent adjuvant natural impotriva migrenelor datorate fie stresului, fie varstei inaintate sau a menopauzei (in cazul femeilor). Regleaza tensiunea arteriala, calmeaza durerile de cap fiind un usor miorelaxant al organismului. Ideal in perioadele solicitante din punct de vedere intelectual.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  111.64Lei Hemen Al
  Dr Shiffa LINEN Remediu Natural Migrene Capsule Linen este un excelent adjuvant natural impotriva migrenelor datorate fie stresului, fie varstei inaintate sau a menopauzei (in cazul femeilor). Regleaza tensiunea arteriala, calmeaza durerile de cap fiind un usor miorelaxant al organismului. Ideal in perioadele solicitante din punct de vedere intelectual.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  174.93Lei Hemen Al
  Dr Shiffa MIGREX Remediu Natural Migrene Crema Migrex este o crema 100% naturala ideala in tratarea migrenelor. Calmeaza durerile de cap si are efect antialgic.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Se aplica de 2 ori pe zi si se maseaza zona afectata timp de 10-15 minute. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  99.33Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată