Loading...
 • Coş (gol)
 • Dr SHIFFA MEDIUMBLUE - Tratament pentru Cresterea In Greutate Picaturi
   

  Ingrediente active:  Polen (Polonia), Ginseng Salbatic (Panax Ginseng), Epimedium / Iarba Berbecului (Epimedium sp.), Roscova (Ceratonia Siliqua), Laptisor de Matca (Gelee Regalem), Chinina (Cinchona Succirubra)
   
  Actiune
   
  * Dr Shiffa Mediumblue este un excelent adjuvant natural ce favorizeaza cresterea in greutate
  * Creste apetitul
  * Imbunatateste digestia
  * Regleaza tranzitul intestinal
  * Furnizeaza vitamine si minerale necesare organismului
   
  *Acest produs este un supliment alimentar, nu inlocuieste tratamentul medicamentos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!
  *Produsul este contraindicat copiilor sub 10 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza.
   
  Mod de administrare
   
  * 15 picaturi de 3 ori pe zi inainte de mesele principale, diluate intr-o cescuta cu apa calda
  * Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate

  De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Dr Shiffa MEDIUMBLUE Set Remediu Natural Crestere in Greutate Mediumblue este un excelent adjuvant natural ce favorizeaza cresterea in greutate. Acesta creste apetitul, imbunatateste digestia si furnizeaza vitamine si minerale necesare organismului.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  251.40Lei Hemen Al
  Dr Shiffa MEDIUMBLUE Remediu Natural Crestere in Greutate Capsule Mediumblue este un excelent adjuvant natural ce favorizeaza cresterea in greutate. Acesta creste apetitul, imbunatateste digestia si furnizeaza vitamine si minerale necesare organismului.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  139.77Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată