Loading...
 • Coş (gol)
 • Dr SHIFFA MAGENTA - Tratament Pentru Reumatism Capsule
   
  Ingrediente active: Telina (Apium Graveolens), Piperul-Calugarului (Vitex Agnus-Castus), Unghia Ciutei (Alpinia Officinarum), Harmel (Peganum Harmala), Rozmarin (Rosmarinus Officinalis), Flori de musetel (Camomile flowers), Capsule Vegetale (Vegetabilis Capsulam).
   
   
  Actiune
   
  * Dr Shiffa-Magenta este un excelent adjuvant natural in tratamentul reumatismului
  * Are o actiune benefica asupra tesuturilor articulare si periarticulare
  * Efectul sau puternic antiinflamator calmeaza durerile articulare
  * Aceasta formula actionand si in cazurile de reumatism microcristalin ( in bolile de guta, calcifieri tendinoase)
  * Amelioreaza simptomatologia reumatismala, eliminand discomfortul intens 
  *Acest produs este un supliment alimentar, nu inlocuieste tratamentul medicamentos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!
  *Produsul este contraindicat copiilor sub 10 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza.
   
   
  Mod de administrare
   
  * 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale
  * Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate

  De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Dr Shiffa MAGENTA Set Remediu Natural Reumatism Magenta este un excelent adjuvant natural in tratamentul reumatismului, avand o actiune benefica asupra tesuturilor articulare si periarticulare. Efectul sau puternic antiinflamator calmeaza durerile articulare, aceasta formula actionand si in cazurile de reumatism microcristalin ( in bolile de guta, calcifieri tendinoase). Amelioreaza simptomatologia reumatismala , eliminand discomfortul intens.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Crema: Se maseaza timp de 30 de minute in zona afectata zilnic. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  364.80Lei Hemen Al
  Dr Shiffa SHARK CARTILAGE - Extract Cartilaj de Rechin Shark Cartilage este un excelent adjuvant natural in tratamentul osteoporozei, ce ajuta la mentinerea cartilajului articulatiilor, fiind si un puternic antiinflamator. Previne modificarile degenerative care alimenteaza celulele canceroase, avand o influenta pozitiva asupra intregului sistem imunitar.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  104.60Lei Hemen Al
  Dr Shiffa ROYAL JELLY - Extract Laptisor de matca Royal Jelly este un supliment natural adjuvant in stari covalescente, ce regleaza activitatea musculara si neurogenica, creste performanta si rezistenta organismului si previne aparitia oboselii.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  92.30Lei Hemen Al
  Dr Shiffa BLACK CUMIN - Extract Chimen Negru Black Cumin este un supliment natural adjuvant in afectiuni pulmonare si digestive. Combate viermii intestinali, in special limbricii si teniile, meteorismul, anorexia, bronsita, alergia, astmul bronsic, migrenele, colicile intestinale si bolile eruptive ale pielii.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  40.44Lei Hemen Al
  Dr Shiffa MAGENTA Remediu Natural Reumatism -Picaturi Magenta este un excelent adjuvant natural in tratamentul reumatismului, avand o actiune benefica asupra tesuturilor articulare si periarticulare. Efectul sau puternic antiinflamator calmeaza durerile articulare, aceasta formula actionand si in cazurile de reumatism microcristalin ( in bolile de guta, calcifieri tendinoase). Amelioreaza simptomatologia reumatismala, eliminand discomfortul intens.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  111.64Lei Hemen Al
  Dr Shiffa MAGENTA Remediu Natural pentru Reumatism Crema Magenta este o crema 100% naturala recomandata in tratamentul reumatismului, ce elimina durerile asociate acestei afectiuni, avand o actiune benefica asupra tesuturilor articulare si periarticulare si un puternic efect antiinflamator.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Se maseaza timp de 30 de minute zilnic in zona afectata. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  78.23Lei Hemen Al
  Dr Shiffa GLUCOSAMINE - Extract Pentru Articulatii Glucosamine este un excelent adjuvant natural in tratamentul complementar al articulatiilor, ce reduce durerile osteoarticulare, ligamentare si musculare. Acesta ajuta la incetinirea proceselor de distrugere a cartilajelor si contribuind la refacerea acestora.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  101.09Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată