Loading...
 • Coş (gol)
 • Dr SHIFFA LINEN - Tratament pentru Migrene Capsule 
   
  Ingrediente active: Oregano (Origanum Majorana), Hamei (Humulus Lupulus), Cimbru (Thymus sp.), Cretisoara (Alchemilla Alpina), Iarba Mare (Inula Helenium), Menta (Mentha Pipperita), Capsule Vegetale (Vegetabilis Capsulam).
   
  Actiune
    
  * Dr Shiffa Linen este un excelent adjuvant impotriva migrenelor datorate stresului, varstei inaintate sau menopauzei (in cazul femeilor)
  * Regleaza circulatia sangelui
  * Reduce tensiunea arteriala
  * Calmeaza durerile de cap
  * Este un usor miorelaxant al organismului
  * Ideal in perioadele calduroase si cele solicitante din punct de vedere intelectual
  * Imunostimulator eficient
   
  *Acest produs este un supliment alimentar, nu inlocuieste tratamentul medicamentos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!
  *Produsul este contraindicat copiilor sub 10 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza.
   
  Mod de administrare
   
  * 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale
  * Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate 

  De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Dr Shiffa MIGREX Remediu Natural Migrene Capsule Migrex este un excelent adjuvant natural impotriva migrenelor. Calmeaza durerile de cap si are efect antialgic. Regleaza circulatia sangelui, reduce tensiunea arteriala, este un usor miorelaxant si fortifiant al organismului si un imunostimulator eficient. Produsul este destinat ameliorarii durerilor de cap si cefaleei de cauza diversa. Este recomandat in perioadele calduroase si cele solicitante din punct de vedere intelectual.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Se aplica de 2 ori pe zi si se maseaza zona afectata timp de 10-15 minute. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  84.39Lei Hemen Al
  Dr Shiffa LINEN Set Remediu Natural Migrene Linen este un excelent adjuvant natural impotriva migrenelor datorate fie stresului, fie varstei inaintate sau a menopauzei (in cazul femeilor). Regleaza tensiunea arteriala, calmeaza durerile de cap fiind un usor miorelaxant al organismului. Ideal in perioadele solicitante din punct de vedere intelectual.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Crema: Se aplica de 2 ori pe zi si se maseaza zona afectata timp de 10-15 minute. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  385.90Lei Hemen Al
  Dr Shiffa LINEN Remediu Natural Migrene Picaturi Linen este un excelent adjuvant natural impotriva migrenelor datorate fie stresului, fie varstei inaintate sau a menopauzei (in cazul femeilor). Regleaza tensiunea arteriala, calmeaza durerile de cap fiind un usor miorelaxant al organismului. Ideal in perioadele solicitante din punct de vedere intelectual.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  111.64Lei Hemen Al
  Dr Shiffa MIGREX Remediu Natural Migrene Crema Migrex este o crema 100% naturala ideala in tratarea migrenelor. Calmeaza durerile de cap si are efect antialgic.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Se aplica de 2 ori pe zi si se maseaza zona afectata timp de 10-15 minute. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  99.33Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată