Loading...
 • Coş (gol)
 • Dr SHIFFA GREEN - Tratament Pentru Slabit Picaturi


  Ingrediente active: Iarba Neagra (Canulla Vulgaris), Pir (Cynodon dactylon), Patrunjel (Petroselium sp.), Frunza de Varza (Brassica Oleracea Var), Turtita Mare (Agrimonia Eupatoria Sylvestris).

   

  Actiune
   

  * Dr Shiffa Green este un excelent adjuvant natural in reglarea problemelor legate de greutate

  * Instaleaza mai rapid senzatia de satietate si regleaza metabolismul lipidelor si glucidelor

  * Efectul detoxifiant actioneaza si la nivelul colonului, imbunatatind functionarea tranzitului intestinal

  * Reduce treptat excesului corporal

  *  Mentine nivelul de insulina si glicemie la valori scazute

  * Mentine noua greutate pe termen lung

  * Pe parcursul perioadei de administrare se recomanda reducerea carbohiratilor si grasmilor din alimentatie 

   

  *Acest produs este un supliment alimentar, nu inlocuieste tratamentul medicamentos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

  *Produsul este contraindicat copiilor sub 10 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza.


  Mod de administrare
   

  * 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa

  * Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate


  De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Dr Shiffa GREEN Set - Remediu Natural Pentru Slabit Green este un excelent adjuvant natural in reglarea problemelor legate de greutate, ce instaleaza mai rapid senzatia de satietate si regleaza metabolismul lipidelor si glucidelor. Efectul detoxifiant actioneaza si la nivelul colonului, imbunatatind functionarea tranzitului intestinal. Pe parcursul perioadei de administrare se recomanda reducerea carbohiratilor si grasmilor din alimentatie .
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  251.40Lei Hemen Al
  Dr Shiffa GREEN Remediu Natural Pentru Slabit - Capsule Green este un excelent adjuvant natural in reglarea problemelor legate de greutate, ce instaleaza mai rapid senzatia de satietate si regleaza metabolismul lipidelor si glucidelor. Efectul detoxifiant actioneaza si la nivelul colonului, imbunatatind functionarea tranzitului intestinal. Pe parcursul perioadei de administrare se recomanda reducerea carbohiratilor si grasmilor din alimentatie .
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale.Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  139.77Lei Hemen Al
  Dr Shiffa IDEAL FORM - Extract pentru Slabit Ideal Form este un excelent adjuvant natural folosit in curele de slabire, ce reduce pofta de mancare, dizolva grasimile, favorizeaza arderile si elimina surplusul de apa din organism.
  Mod De Administrare : Remediu din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  77.35Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată