Loading...
 • Coş (gol)
 • Dr SHIFFA GOLD - Tratament Pentru Hemoroizi Capsule
   
  Ingrediente active: Ajurna (Terminalia sp.), Stevie (Flavo Patientia), Orz (Hordeum Vulgare), Arborele de Guma (Liquidambar Orientalis), Extract de Ghinda (Quercus Inthaburensi), Capsule Vegetale (Vegetabilis Capsulam).
   
  Actiune
  Dr Shiffa Gold este un excelent adjuvant natural ce trateaza in mod natural problema hemoroizilor
   
  Regleaza problemele circulatorii
   
  Favorizeaza tranzitul intestinal
   
  Detoxifiaza ficatul
   
  Reduce simptomele de mancarime, durere si iritatie cauzate de hemoroizi
   
  Acest produs este un supliment alimentar, nu inlocuieste tratamentul medicamentos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!
   
  Produsul  este contraindicat copiilor sub 10 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza.
   
  Mod de administrare
  2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale
  Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate
  A se evita pe perioada tratamentului consumul de alimente condimentate

  SIMPTOME

  Hemoroizii interni și externi se pot prezenta diferit; însă multe persoane pot avea o combinație a acestor două tipuri de hemoroizi. Sângerarea destul de puternică încât să cauzeze anemia este rară și sângerările care prezintă pericol pentru viață sunt și mai rare. Multe persoane sunt rușinate când se află în această situație și deseori solicită îngrijiri medicale numai când afecțiunea este într-o stare avansată.

  hemoroizi-simptomeMulte probleme anorectale, inclusiv fisurile, fistulele, abcesele, cancerul colorectal, varicele rectale și mâncărimea au simptome similare și pot fi numite în mod incorect hemoroizi. Poate avea loc și sângerare rectală produsă de cancerul colorectal, colită, inclusiv boala inflamatorie intestinală, boala diverticulară și angiodisplazia. Dacă este prezentă și anemia, trebuie luate în considerare alte cauze potențiale.

  Alte afecțiuni care produc o masă anală includ: papulele, negii anali, prolapsul rectal, polipii și papilele anale mărite. Varicele anorectale produse de hipertensiunea portală (presiunea sângelui din sistemul venos portal) pot fi asemănătoare cu hemoroizii însă reprezintă o afecțiune diferită.

  Hemoroizi externi – dacă nu sunt trombozați, hemoroizii externi pot cauza puține probleme. Însă, când sunt trombozați, hemoroizii pot fi foarte dureroși. Cu toate acestea, această durere trece în  2 – 3 zile. Edemul însă dispare în câteva săptămâni. După vindecare poate rămâne o papulă. Dacă hemoroizii sunt mari și produc probleme de igienă, aceștia duc la iritații ale pielii din jur și prin urmare la mâncărimi în jurul anusului.

  Hemoroizi interni - apar de obicei cu sângerare rectală nedureroasă, cu sânge de culoare roșu aprins, în timpul defecației sau după aceasta. De obicei, sângele acoperă scaunul, o afecțiune numită hematochezie, rămâne pe hârtia igienică sau picură în vasul de toaletă. Scaunul are de obicei o culoare normală. Alte simptome pot include secreții mucoase, o masă perianală dacă apare prolapsul în afara anusului, mâncărime și incontinență fecală. Hemoroizii interni sunt dureroși doar dacă sunt trombozați sau necrozați.

  Hemoroizii interni sunt cei de deasupra liniei pectinee. Sunt acoperiți de epiteliu columnar care nu conține receptori de durere.

  CAUZE

  Cauza exactă a hemoroizilor simptomatici este necunoscută. Există un număr de factori despre care se consideră că ar avea un rol:

  defecație neregulată (constipație sau diaree),

  lipsa mișcării,

  hemoroizi3factorii nutriționali (dietele cu conținut scăzut de fibre),

  presiunea intra-abdominală crescută (efort prelungit, ascită, o masă intra-abdominală sau sarcina),

  genetica,

  absență valvelor în venele hemoroidale și îmbătrânirea.

  Alți factori despre care se consideră că ar spori riscul include: obezitatea, statul prelungit în poziție așezată, tusea cronică și disfuncții ale planșeului pelvin. Există însă puține dovezi pentru aceste asocieri. În timpul sarcinii, presiunea aplicată de făt pe abdomen și modificările hormonale produc mărirea vaselor hemoroidale. Nașterea duce de asemenea la presiune intra-abdominală mărită. Femeile însărcinate au nevoie rareori de tratament chirurgical, deoarece simptomele dispar de obicei după naștere.

  FRECVENTA

  Determinarea frecvenței hemoroizilor este dificilă deoarece multe persoane cu această afecțiune nu solicită sfatul medicului. Însă se consideră că hemoroizii simptomatici afectează cel puțin 50% din populația SUA la un moment dat al vieții și în jur de ~5% din populație este afectată în mod cronic. Amândouă sexele sunt afectate în egală măsură de afecțiune cu o frecvență mai mare între 45 și 65 de ani. Sunt mai comuni în cazul persoanelor caucaziene și al celor cu un statut socioeconomic înalt. Rezultatele pe termen lung sunt în general bune, deși unele persoane pot avea episoade simptomatice recurente. Doar un procentaj mic de persoane au nevoie de chirurgie.

  O situație fiziologică în care e frecvența apariția hemoroizilor este sarcina. Apariția lor în timpul sarcinii se datorează presiunii pe care o exercită uterul gravid (ce poate ajunge la termen un volum de cca. 5 litri) asupra vaselor de sânge în care se varsă plexurile hemoroidale și crează condițiile propice de apariție a dilatațiilor venoase. În această situație însă, apariția lor e temporară, după naștere dispărând condițiile favorizante dispar și hemoroizii.

  La nivel mondial, în fiecare an, sunt diagnosticați cu hemoroizi aproape șapte milioane de persoane. Adăugând acest număr la toți ceilalti care suferă deja din cauza bolii hemoroidale, este clar că hemoroizii sunt o boală comună, care nu are preferințe în legătură cu sexul, rasa, vârsta sau condiția socială a omului. Totuși, specialiștii au descoperit că o mare parte dintre suferinzi au două lucruri în comun: o dietă necorespunzătoare și sedentarismul.

  Practic, oamenii care lucrează iîn jur de opt ore, în fața unui calculator, stând pe un scaun, sunt cei care dezvoltă hemoroizi cel mai mult și la care apar formele cele mai grave ale acestei boli. Din păcate, sedentarismul nu poate fi înlăturat din viața acestor persoane. Dar poate fi îmbunătățită dieta.

  De-a lungul anilor, au fost testate diverse tipuri de alimente care au fost bănuite de a genera apariția hemoroizilor. De asemenea, oamenii de știință au încercat să identifice și alimente care pot ameliora simptomele bolii hemoroidale.

  Deși în multe aspecte ale tratamentului acestei boli, părerile medicilor din întreaga lume sunt împărțite, un consens există în legătură cu dieta: hemoroizii și dieta bogată în fibre sunt o combinație câștigătoare.

  Pot fi utilizate un număr de tehnici chirurgicale dacă gestionarea conservatoare și procedurile simple eșuează. Toate tratamentele chirurgicale sunt asociate cu un anumit grad de complicații cum ar fi sângerarea, infecția, strictura anală și retenția urinară, din cauza proximității rectului față de nervii care alimentează vezica. Mai există de asemenea riscul redus de incontinență fecală, în special în ceea ce privește lichidul, cu frecvențe raportate între 0 % și 28 %.

  Ectropionul mucoasei este o altă afecțiune care poate apărea după hemoroidectomie (deseori asociat cu stenoză anală). În acest caz mucoasa anală iese din anus, asemănător cu o formă foarte ușoară a prolapsului rectal.

  Hemoroidectomia excizională este o excizie chirurgicală a hemoroidului, utilizată în principal doar în cazurile grave. Este asociată cu durere postoperatorie semnificativă și necesită de obicei 2–4  săptămâni pentru recuperare. Însă există beneficii mai mari pe termen lung în cazul celor cu hemoroizi clasa 3, în comparație cu ligatura cu bandă de cauciuc. Este tratamentul recomandat în cazul celor cu hemoroizi externi trombozați dacă este efectuat în 24–72 ore. Unguentul cu trinitrat de gliceril, aplicat după procedură, ajută la ameliorarea durerii și vindecare.

  CLASIFICAREA

   

  Există două tipuri de hemoroizi: interni de la plexul hemoroidal superior și externi de la plexul hemoroidal inferior. Linia pectinee desparte cele două regiuni.

  Clasificarea hemoroizilor se poate face in mai multe grade, in functie de marimealor – vezi poze hemoroizi:

  – Gradul I - hemoroizi care sangereaza sau nu, dar nu ies afara prin orificul anal (nu prolabeaza)

  – Gradul II -hemoroizi care prolabeaza (ies) prin orificiul anal (anus), dar se retrag apoi singuri in interiorul anusului (pot sangera sau nu)

  – Gradul III - hemoroizi care prolabeaza (ies) prin orificiul anal, dar pot fi reintrodusi in anus cu degetul

  – Gradul IV- hemoroizi care prolabeaza (ies afara) si nu mai pot fi reintrodusi in interiorul anusului.

  hemoroizi remedii

  Hemoroizii externi sunt situați chiar la capătul extern al canalului anal, sub tegument, din care cauza se modifica ca volum și se poate palpa, se poate vedea și chiar doare datorită distensiei tegumentului, care este foarte bogat în filete nervoase senzitive.

  Hemoroizii interni se află la circa 3 – 4 cm de orificiul anal extern, deci nu poate fi văzut cu ochiul liber, și este acoperit de mucoasa de tip digestiv care nu are sensibilitate somatică, deci nu doare. Acesta este motivul pentru care mărirea plexului hemoroidal intern (sau al hemoroizilor interni) nu este perceput de purtător până când nu apar complicații!

  Hemoroiziifac parte din circulația obligatoriede întoarcere a sângelui de la nivelul rectului și sunt prezente la absolut toate persoanele. Datorită direcției ascendente a circulației sanguine, invers decât direcția de eliminare a gazelor și a materialelor fecale, se creează o situație problematică la nivelul ampulei rectale (locul de depozitare a materiilor fecale până la defecație) atunci când presiunea asupra pereților este crescută printr-o acumulare mărită de gaze, golirea plexului hemoroidal intern este îngreunată în timp ce umplerea lui de jos în sus, prin plexul hemoroidal extern, este normală. Astfel buretele hemoroidal intern se umflă și ajută la contenția de finețe care se opune pierderii involuntare de gaze.

  O mare parte a populației suferă de ceea ce se cheamă insuficiența venoasă cronică (un defect genetic cu caracter ereditar) și care are ca manifestări dilatațiile venoase hemoroidale sau hemoroizii și dilatațiile sistemului venos extern de la nivelul membrelor pelvine sau binecunoscutele varice.

  Aceasta înseamnă slăbiciunea peretelui venos la presiune, care în decurs de ani, fără să se vadă sau să doară, duce la creșterea diametrului unor formațiuni venoase, cum ar fii cele ce alcătuiesc hemoroizii. La fel cum un burete uscat introdus în apă își crește volumul și diametrul ochiurilor sale, pe măsură ce volumulhemoroizilor interni crește, ei vor conține din ce în ce mai mult sânge (mai ales în poziția în picioare sau sezând pe scaun) și vor devenii din ce în ce mai grei, luând forma de ciorchine și având tendința să coboare către exterior. E ușor de înteles situația când un bol fecal de consistență crescută trece din ampula rectală prin canalul anal (care este de doua ori mai mic ca diametru!) va lua „în cap” hemoroizii internii, îi va împinge către exterior și chiar îi va rupe producând sângerările hemoroidale.

  Pe de alta parte, la fiecare scaun hemoroizii interni sunt prinși în interiorul canalului anal după fiecare scaun, o perioadă de timp, pâna revin la poziția obișnuită, ducând la creșterea presiunii la nivelul plexului hemoroidal extern și deci apariția și creșterea hemoroizilor externi. Dacă blocajul nu se remite în timp util sângele blocat la nivelul hemoroizilor externi se coagulează și astfel aparetromboza hemoroidală externă, care este extrem de dureroasă și deseori invalidantă pâna la remisiune.

  Astfel ceva care „nu se vede și nu doare ” la început poate să facă multe zile amare celui care nu crede că merită să se trateze când apar primele simptome ale bolii hemoroidale.

  Pernele hemoroidale fac parte din anatomia umană normală și devin o afecțiune patologică doar când suferă modificări anormale. Există trei perne principale prezente în canalul anal normal. Acestea sunt amplasate în mod normal pe:

  partea laterală stânga,

  partea anterioară dreapta,

  partea posterioară dreapta.

  Acestea nu sunt compuse din artere sau vene ci din vase de sânge numite sinusoide, țesut conjunctiv și musculatură netedă. Sinusoidele nu au țesut muscular în pereți, precum venele. Acest set de vase de sânge este cunoscut ca plexul hemoroidal.

  Pernele hemoroidale sunt importante pentru continența fecală. Acestea contribuie la 15–20% din presiunea de închidere a anusului în stare de repaus și protejează mușchii sfincterului anal în timpul trecerii scaunului. Când o persoană se apleacă, presiunea intra-abdominală crește și pernele hemoroidale se măresc, ajutând la menținerea anusului închis. Se consideră că simptomele aferente hemoroizilor apar când aceste structuri alunecă în jos sau când presiunea venoasă este excesiv de mare. Presiunea crescută în sfincterul anal ar putea fi și ea implicată în simptomele hemoroizilor.


  De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Dr Shiffa GOLD Set Remediu Natural Hemoroizi Gold este un excelent adjuvant natural in tratarea hemoroizilor, regland tranzitul intestinal si ameliorand problemele circulatorii care stau la baza acestei afectiuni. Reduce de asemenea si simptomele de mancarime, durere si iritatie cauzate de hemoroizi.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Crema: Se aplica dimineata si seara in zona afectata. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate. A se evita pe perioada tratamentului consumul de alimente condimentate.
  329.64Lei Hemen Al
  Dr Shiffa GOLD Remediu Natural Hemoroizi Picaturi Gold este un excelent adjuvant natural in tratarea hemoroizilor, regland tranzitul intestinal si ameliorand problemele circulatorii care stau la baza acestei afectiuni. Reduce de asemenea si simptomele de mancarime, durere si iritatie cauzate de hemoroizi.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate. A se evita pe perioada tratamentului consumul de alimente condimentate.
  111.64Lei Hemen Al
  Dr Shiffa LINUM - Extract de In Semintele de In contin acizi grasi Omega 3 ( acid linolenic), Omega 6 ( acid linoleic) si Omega 9 ( acid oleic ), care participa la metabolismul lipidelor, protejeaza membrana celulara, sustine integritatea si functionarea normala a mucoasei digestive si tranzitul intestinal normal, ajuta la mentinerea elasticitatii vaselor de sange.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  50.10Lei Hemen Al
  Dr Shiffa HEMODER - Hemoroizi Hemoder este un supliment natural adjuvant in tratamentul hemoroizilor, ce calmeaza durerile, reduce senzatia de mancarime, arsura si diminueaza sangerarile. Acesta faciliteaza tranzitul intestinal, detoxifiaza ficatul si bila si ajuta la reglarea circulatiei periferice.
  Mod De Administrare : Remediu din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  64.17Lei Hemen Al
  Dr Shiffa GOLD Remediu Natural Hemoroizi Crema Gold este o crema 100% naturala recomandata in tratarea hemoroizilor, ce reduce simptomele de mancarime, durere si iritatie cauzate de hemoroizi. Are efect calmant si antiinflamator.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Se aplica dimineata si seara in zona afectata. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate. A se evita pe perioada tratamentului consumul de alimente condimentate.
  78.23Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată