Loading...
 • Coş (gol)
 • Dr SHIFFA GINKGO BILOBA - Extract de Ginkgo Biloba
   
  Ingrediente active: Frunze de Arborele-vietii (Ginkgo biloba)extract din frunze de  Arborele-vietii (Ginkgo biloba), Celuloza 120 mg (capsula).
   
  Actiune
   
  * Dr Shiffa Ginkgo Biloba este un supliment natural adjuvant in afectiunile neuro-vegetative si circulatorii
  * El creste eficienta metabolismului
  * Regularizeaza neurotransmitatorii si stimuleaza nivelul de oxigen din creier
  * Sporeste memoria
  * Ajuta la intarirea arterelor si la relaxarea vaselor contractate
   

  *Acest produs este un supliment alimentar, nu inlocuieste tratamentul medicamentos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

  *Produsul este contraindicat copiilor sub 10 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza

   

   
  Mod de administrare
   
  * 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale
  * Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate

  De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Dr Shiffa ROYALBLUE Set Remediu Natural Antistres Royalblue este un excelent adjuvant natural folosit in perioadele de solicitare maxima a organismului, ce consolideaza sistemul imunitar si reduce tensiunea arteriala. Are rol hepatoprotector ajutand totodata la reducerea starilor de oboseala din organism.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  230.30Lei Hemen Al
  Dr Shiffa VALERIAN ROOT - Extract Radacina de Valeriana VALERIAN ROOT – Dr Shiffa – with extract for Calm and Sleep imbunatateste calitatea si prelungeste durata somnului; reda starea de calm si ajuta la relaxare.( ajuta in diminuarea anxietatii, tulburarilor emotionale). Contribuie la functionarea optima a sistemului nervos, prin protejarea impotriva stresului cotidian, reducerea tensiunilor psihice, eliminarea disconfortului ce poate aparea la nivel cardiovascular si gastro-intestinal.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  69.44Lei Hemen Al
  Dr Shiffa ST.JOHN'S WORT - Extract de Sunatoare St.John's Wort este un excelent adjuvant in starile depresive, tulburarile anxioase, avand o actiune hipotensiva. Se foloseste ca antidiareic prin continutul de taninuri dar si ca diuretic, datorita prezentei flavonoidelor, in enureza, reumatism si guta.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  64.17Lei Hemen Al
  Dr Shiffa ROYALBLUE - Antistres - Picaturi Royalblue este un excelent adjuvant natural folosit in perioadele de solicitare maxima a organismului, ce consolideaza sistemul imunitar si reduce tensiunea arteriala. Are rol hepatoprotector ajutand totodata la reducerea starilor de oboseala din organism.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  111.64Lei Hemen Al
  Dr Shiffa ROYALBLUE Remediu Natural Antistres Capsule Royalblue este un excelent adjuvant natural folosit in perioadele de solicitare maxima a organismului, ce consolideaza sistemul imunitar si reduce tensiunea arteriala. Are rol hepatoprotector ajutand totodata la reducerea starilor de oboseala din organism.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  118.67Lei Hemen Al
  Dr Shiffa RLAX - Extract Antistres Rlax este un supliment natural adjuvant in starile de stres, fiind un bun fortifiant, reglator psiho-emotional si regenerant psihic. Actioneaza in cazurile insotite de iritabilitate, surmenaj si insomnie. Atenueaza starile de anxietate, emotivitate accentuate, tensiune nervoasa, irascibilitate, sentimentul de frica, tristete, imbunatateste starea de spirit. Ajuta la detensionarea psihica conferind o stare de liniste si calm launtric.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  58.90Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată