Loading...
 • Coş (gol)
 • Dr SHIFFA GINGER ROOT - Extract Radacina de Ghimbir
   
  Ingrediente active: Radacina de Ghimbir (Zingiber Officinale), Extract de Ghimbir (Zingiber Officinale Extractum), Scortisoara (Cinnamomum), Capsule Vegetale (Vegetabilis Capsulam).
   
  Actiune
   
  * Dr Shiffa Ginger Root este un supliment natural adjuvant in cresterea imunitatii
  * Eficient in bolile de plamani si in cele respiratorii
  * Mentine in echilibru glicemia din organism si are efect antiinflamator
  * Este recomandat in tratamentul post-chirurgical impotriva starilor de voma provocate de anestezic dar in cazul ulceratiilor aparute in sindromul Behcet
   

  *Acest produs este un supliment alimentar, nu inlocuieste tratamentul medicamentos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

  *Produsul este contraindicat copiilor sub 10 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza

  Mod de administrare

  * 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale
  * Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate

  De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Dr Shiffa MAIZE Set Remediu Natural Edeme Maize este un excelent adjuvant natural pentru tratarea edemelor, fiind un diuretic si antiinflamator foarte bun. Favorizeaza circulatia periferica si intervine in homeostazia fluidelor organismului, prevenind atrofia si deshidratarea la nivel local. Regleaza valorile tensionale si inlatura riscul aparitiei complicatiilor determinate de insuficienta venoasa.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  251.40Lei Hemen Al
  Dr Shiffa MAIZE Remediu Natural Edeme Picaturi Maize este un excelent adjuvant natural pentru tratarea edemelor, fiind un diuretic si antiinflamator foarte bun. Favorizeaza circulatia periferica si intervine in homeostazia fluidelor organismului, prevenind atrofia si deshidratarea la nivel local. Regleaza valorile tensionale si inlatura riscul aparitiei complicatiilor determinate de insuficienta venoasa.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  111.64Lei Hemen Al
  Dr Shiffa MAIZE Remediu Natural Edeme Capsule Maize este un excelent adjuvant natural pentru tratarea edemelor, fiind un diuretic si antiinflamator foarte bun. Favorizeaza circulatia periferica si intervine in homeostazia fluidelor organismului, prevenind atrofia si deshidratarea la nivel local. Regleaza valorile tensionale si inlatura riscul aparitiei complicatiilor determinate de insuficienta venoasa.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  139.77Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată