Loading...
 • Coş (gol)
 • Dr SHIFFA ECHINACEA - Extract de Echinaceea
   
  Ingredient active: Echinacea (Echinacea), Propolis (Propolium), Vitamina C (Vitamin C), Capsule vegetale (Vegetabilis Capsulam).
   
  Actiune
   
  * Dr Shiffa Echinacea este un excelent adjuvant natural pentru cresterea imunitatii
  * Trateaza infectiile respiratorii si de tract urinar
  * Sporeste rezistenta la boli a organismului, in special in raceala obisnuita si in senzatia de durere in gat
  * Creste abilitatea celulelor de a distruge bacteriile, de a inhiba virusii si de a activa si alte reactii de imunizare a organismului

  *Acest produs este un supliment alimentar, nu inlocuieste tratamentul medicamentos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

  *Produsul este contraindicat copiilor sub 10 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza

   
  Mod de administrare
   
  * 1 capsula de 2 ori pe zi inainte, de mesele principale
  * Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate

  De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Dr Shiffa MANAT Set Remediu Natural Urticarie Manat este un excelent adjuvant natural in tratamentul urticariei, ce are rol antiinflamator si totodata imunostimulator. Participa la reducerea pruritului, a durerii si a umflaturilor, ameliorand starea de sanatate. Opreste extinderea necontrolata a pustulelor cutanate.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  271.62Lei Hemen Al
  Dr Shiffa PROPOLIS - Extract de Propolis Propolis este un supliment natural adjuvant in cresterea imunitatii, are efect antitumoral si antioxidant si este de asemenea antihemoragic, antiinflamator, anestezic local, antiedematos, depurativ, antispastic, hipotensiv, antisudorific, cicatrizant.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  78.23Lei Hemen Al
  Dr Shiffa MANAT Remediu Natural Urticarie Picaturi Manat este un excelent adjuvant natural in tratamentul urticariei, ce are rol antiinflamator si totodata imunostimulator. Participa la reducerea pruritului, a durerii si a umflaturilor, ameliorand starea de sanatate. Opreste extinderea necontrolata a pustulelor cutanate.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  111.64Lei Hemen Al
  Dr Shiffa MANAT Remediu Natural Urticarie Capsule Manat este un excelent adjuvant natural in tratamentul urticariei, ce are rol antiinflamator si totodata imunostimulator. Participa la reducerea pruritului, a durerii si a umflaturilor, ameliorand starea de sanatate. Opreste extinderea necontrolata a pustulelor cutanate.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  159.98Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată