Loading...
 • Coş (gol)
 • Dr SHIFFA BROWN - Tratament Pentru Pietre La Rinichi Picaturi
   
   
  Ingrediente active: Osul Iepurelui (Ononis spinosa), Macese (Rose Hip), Coada-Calului (Horsetail), Lime (Lime), Cicoare(Chicory), Conuri de Ienupar (Juniper), Capsule Vegetale (Vegetabilis Capsulam).
   
   
  Actiune
   
   
  * Dr Shiffa Brown este un excelent natural in tratamentul litiazei renale (pietrelor la rinichi)
  * Previne formarea calculilor (pietrelor) si ajutand la eliminarea celor deja formati
  * Deschide canalele infundate
  * Imbunatateste functiile a aparatului urinar
  * Are actiune antiinflamatorie, antiseptica si diuretica
   
   
  *Acest produs este un supliment alimentar, nu inlocuieste tratamentul medicamentos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos! 
  *Produsul este contraindicat copiilor sub 10 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza.
   
   
  Mod de administrare
   
  * 15 picaturi de 3 ori pe zi inainte de mesele principale, diluate intr-o cescuta cu apa calda
  * Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate

  De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Dr Shiffa BROWN Set Remediu Natural Pietre la Rinichi Brown este un excelent adjuvant natural in tratamentul litiazei renale (pietrelor la rinichi), prevenind formarea calculilor (pietrelor) si ajutand la eliminarea celor deja formati si imbunatatirea astfel a aparatului urinar. Are o actiune antiinflamatorie, antiseptica si diuretica.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  312.06Lei Hemen Al
  Dr Shiffa BROWN Remediu Natural Pietre la Rinichi Capsule Brown este un excelent adjuvant natural in tratamentul litiazei renale (pietrelor la rinichi), prevenind formarea calculilor (pietrelor) si ajutand la eliminarea celor deja formati si imbunatatirea astfel a aparatului urinar. Are o actiune antiinflamatorie, antiseptica si diuretica.
  Mod De Administrare :Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  174.05Lei Hemen Al
  Dr Shiffa URTICA - Extract de Urzica URTICA – Dr Shiffa – with extract for Blood Circulation vitaminizeaza, remineralizeaza, sustine sistemul de autoaparare al organismului; contribuie la functionarea normala a sistemului circulator. Activeaza procesele fiziologice de formare a eritrocitelor, leucocitelor si trombocitelor, fluidifica sangele; contribuie la mentinerea nivelurilor normale de LDL si HDL – colesterol.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  68.56Lei Hemen Al
  Dr Shiffa BOBREX - Extract pentru Nisip la rinichi Bobrex este un supliment natural adjuvant in afectiuni diuretice, ce ajuta la eliminarea nisipului sau a namolului de la rinichi si previne infectiiile de tract urinar, facilitand diureza.
  Mod De Administrare : Tratament natural cu plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  78.23Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată