Loading...
 • Coş (gol)
 • Dr SHIFFA BOBREX - Extract pentru Nisip la rinichi
   
  Ingrediente active:  Extract de Imortele (Helichrysum Arenarium), Avocado (Avocado), Ienupar (Juniperus Communis), Sanziana Galbena (Galium Aparine), Urzica (Urtica Requiem Rastris), Extract de Telina (Apium Graveolens), Mirt (Vaccinium Myrtillus), Capsule Vegetale (Vegetabilis Capsulam).
   
   
  Actiune
   
  * Produsul Dr Shiffa-Bobrex este un excelent adjuvant in afectiuni diuretice
  * Ajuta la eliminarea nisipului sau a namolului de la rinichi
  * Previne infectiile de tract urinar
  * Faciliteaza diureza si buna functionare a rinichilor
   

  *Acest produs este un supliment alimentar, nu inlocuieste tratamentul medicamentos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

   
  Mod de administrare
   
  * 1 capsula de 2 ori pe zi, dimineata si seara, inainte de mesele principale
  * Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate

  De ce Dr Shiffa?

 • * Produsele 100% Naturale Dr Shiffa au la baza retete vechi de peste 500 de ani, reusind datorita complexitatii formulelor de obtinere si a concentratiilor de substante ridicate, tratarea pe cale naturala a peste 120 de afectiuni.

 • * Produsele contin extracte din plante atent selectionate din rezerve naturale.

 • * Procentul de extract al fiecarei plante este stabilit cu deosebita atentie si cunoastere de catre expertii si specialistii Dr Shiffa.

 • * Suplimentele Naturale Dr Shiffa sunt obtinute in instalatii speciale, utilizand tehnologii moderne.

 • * Nu se folosesc substante chimice in compozitie, acestea fiind 100% naturale.


 • * Sunt concepute dintr-un numar ridicat de plante.

 • * Capsulele sunt de natura vegetala, 100% naturale din celuloza.

 • * Obiectivul produselor Dr. Shiffa, obtinute in urma cercetarilor de sute de ani, este de a preveni, trata si vindeca pe cale naturala o gama variata de afectiuni.

 • * Garantam calitatea produselor Dr Shiffa. • Dr Shiffa TOSCAN Set Remediu Natural Nefrita Toscan este un excelent adjuvant natural in tratamentul nefritei. Amelioreaza inflamatia si ajuta la eliminarea infectiilor de origine bacteriana de la nivelul rinichilor. Impiedica formarea leziunilor la nivelul rinichilor si previne instalarea insuficientei renale. Reduce simptomele de cefalee, somnolenta, meteorism, diaree, febra si oboseala asociate acestei boli.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. Capsule: 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Picaturi: 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  312.05Lei Hemen Al
  Dr Shiffa TOSCAN Remediu Natural Nefrita Picaturi Toscan este un excelent adjuvant natural in tratamentul nefritei. Amelioreaza inflamatia si ajuta la eliminarea infectiilor de origine bacteriana de la nivelul rinichilor. Impiedica formarea leziunilor la nivelul rinichilor si previne instalarea insuficientei renale. Reduce simptomele de cefalee, somnolenta, meteorism, diaree, febra si oboseala asociate acestei boli.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 15 picaturi de 3 ori pe zi intr-o cescuta cu apa calduta, inainte de fiecare masa. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  111.64Lei Hemen Al
  Dr Shiffa TOSCAN Remediu Natural Nefrita Capsule Toscan este un excelent adjuvant natural in tratamentul nefritei. Amelioreaza inflamatia si ajuta la eliminarea infectiilor de origine bacteriana de la nivelul rinichilor. Impiedica formarea leziunilor la nivelul rinichilor si previne instalarea insuficientei renale. Reduce simptomele de cefalee, somnolenta, meteorism, diaree, febra si oboseala asociate acestei boli.
  Mod De Administrare : Remediu natural cu plante pentru 30 de zile. 2 capsule de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  200.42Lei Hemen Al
  Dr Shiffa URTICA - Extract de Urzica URTICA – Dr Shiffa – with extract for Blood Circulation vitaminizeaza, remineralizeaza, sustine sistemul de autoaparare al organismului; contribuie la functionarea normala a sistemului circulator. Activeaza procesele fiziologice de formare a eritrocitelor, leucocitelor si trombocitelor, fluidifica sangele; contribuie la mentinerea nivelurilor normale de LDL si HDL – colesterol.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  68.56Lei Hemen Al
  Dr Shiffa BLACK CUMIN - Extract Chimen Negru Black Cumin este un supliment natural adjuvant in afectiuni pulmonare si digestive. Combate viermii intestinali, in special limbricii si teniile, meteorismul, anorexia, bronsita, alergia, astmul bronsic, migrenele, colicile intestinale si bolile eruptive ale pielii.
  Mod De Administrare : Extract din plante pentru 30 de zile. 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza pe o perioada de 3-6 luni, in functie de necesitate.
  40.44Lei Hemen Al
   

  Opțiuni de plată